ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

Η εταιρεία Alafropatis Glass καλωσορίζει στο δυναμικό της το τμήμα Alafropatis Design Center.Αντικείμενο αυτού είναι η σχεδίαση και παραγωγή προϊόντων και κατασκευών με βάση το γυαλί ή εξ ολοκλήρου γυάλινα που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες κατοίκησης , εργασίας και τέχνης.

Η μοναδική οπτική, η διαφάνεια, η αντανάκλαση, οι συνδυασμοί και η ιδιαίτερη σχέση του γυαλιού με το φως, είναι χαρακτηριστικά που το καθιστούν κυρίαρχο στους τομείς της αρχιτεκτονικής και του design.

Το γυαλί ωστόσο είναι ένα ιδιαίτερο υλικό που απαιτεί τεχνογνωσία στην εφαρμογή του. Η υψηλή αισθητική και το πάθος για εξέλιξη μας ώθησε λοιπόν σε ένα νέο και ιδιαίτερα καινοτόμο διάβημα, το οποίο ασφαλώς δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από την μακρά πορεία μας στον κόσμο του γυαλιού. Ανοίγοντας μια καινούρια σελίδα στην πορεία της εταιρείας μας, πειραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε μαζί με εσάς, για εσάς μοναδικές κατασκευές υψηλής αισθητικής που αντανακλούν τις επιθυμίες σας μένοντας παράλληλα πιστοί στα υψηλά στάνταρ ποιότητας που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας.
Η καθοδήγηση πιστοποιημένων Αρχιτεκτόνων Μηχανικών που απαρτίζουν το Design Center της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα και την πρωτοπορία που την -χαρακτηρίζουν, καταφέρνει να παρέχει ευέλικτες, λειτουργικές και εκλεπτυσμένου γούστου υπηρεσίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που θα υλοποιεί τα οράματα των πελατών μας.