ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τζάμια ασφαλείας

ΑΝΤΙΒΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΟΙ

Η σειρά αυτή περιλαμβάνει συνδυασμούς κρυστάλλων συγκολλημένων με ειδικές μεμβράνες ξεκινώντας από το απλό τρίπλεξ , έως τους πιο εξεζητημένους συνδυασμούς ανάλογα με τις ιδιότητες που πρέπει να έχουν και τον χώρο που τοποθετούνται. Κύριο χαρακτηριστικό της σειράς αυτής είναι η προστασία. Σε περίπτωση θραύσης , η μεμβράνη με την οποία τα κρύσταλλα είναι συγκολλημένα, δεν επιτρέπει στα θραύσματα να απομακρυνθούν από την επιφάνεια της και συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν εμπόδιο που είναι δύσκολο να διαπεραστεί ακόμη και με επαναλαμβανόμενα χτυπήματα.

Η σειρά αυτή κατατάσσεται στα υλικά που παρέχουν ασφάλεια σε βανδαλισμούς και κλοπές , λόγω της ασφαλείας στη διάτρηση τους( γενικά όσο περισσότερη η μάζα του υαλοπίνακα και όσες περισσότερες οι περιεχόμενες μεμβράνες, τόσο υψηλότερη η κατηγορία ασφαλείας του υαλοπίνακα). Ταυτόχρονα είναι διαφανής και επιτρέπουν την ορατότητα και την έκθεση των προιόντων. Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα πιστοποίησης των κρυστάλλων σε όλες τις κλάσεις κατά του βανδαλισμού.

ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟΙ

Αλεξίσφαιρα τζάμια

Η σειρά αυτή παρέχει αποδεδειγμένη προστασία κατά των εγκληματικών και τρομοκρατικών επιθέσεων, διότι μπορούν να απορροφούν μεγάλα ποσά ορμής πρόσκρουσης, έχοντας ως αποτέλεσμα την αποτροπή διαπέρασης της σφαίρας ή τμημάτων σφαίρας στην προστατευόμενη περιοχή. Η όψη τους δεν διαφέρει από τους επίπεδους υαλοπίνακες, αλλά σαν αποτέλεσμα προσφέρει ένα διάφανο εμπόδιο ενάντια στις εγκληματικές ενέργειες.

SECURIT

Πρόκειται για υαλοπίνακες που έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία, ώστε να αυξήσουν την αντοχή τους, σε σχέση με τους άλλους υαλοπίνακες.

Παρουσιάζει βελτίωση στην θερμική αντίσταση (αντέχει στις έντονες θερμοκρασιακές μεταβολές ) γεγονός που τους καθιστά απρόσβλητους σε θερμικά σοκ .Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό των υαλοπινάκων αυτών είναι η ασφαλής θραύση τους. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη θραύση του δημιουργεί πολλά μικρά θραυσματα που όμως είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και δεν μπορούν να κάνουν σοβαρούς τραυματισμούς.