ΤΡΙΠΛΕΞ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΔΙΑΦΑΝΟΙ - ΕΓΧΡΩΜΟΙ

Ο πολυστρωματικός υαλοπίνακας (triplex) αποτελείται από δύο ή περισσότερους υαλοπίνακες με ενδιάμεσα στρώματα από μεμβράνες διαφόρων τύπων.

Έχει βοηθήσει στην επέκταση της χρήσης του υαλοπίνακα στα κτίρια αφού μπορεί να καλύψει μεγαλύτερους χώρους, σε ψηλότερα κτίρια και με υψηλές αποδόσεις ασφάλειας.Πολύ συχνά για να αποκτήσουν τα κτίρια προσωπικό στυλ και εμφάνιση οι αρχιτέκτονες χρησιμοποιούν χρώμα στις γυάλινες επιφάνειές τους. Δεν περιορίζονται χρωματικά όπως στο κοινό κρύσταλλο. Διατίθεται ευρύ φάσμα χρωμάτων (διαφανή-ημιδιαφανή- αδιαφανή). Έτσι έχουμε ως αποτέλεσμα την αισθητική του προσωπικού και επαγγελματικού μας χώρου καθώς και την ασφάλεια που απαιτείται σε κάθε κατασκευή. Παραμένουν ανεξίτηλοι στον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες και διατηρούν τη δομική τους σταθερότητα. Θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν λειτουργούν ως ενεργειακοί υαλοπίνακες.

Διαθέσιμα Πάχη:(3+3) – (4+4) – (5+5) – (6+6) – (8+8) – (10+10) – (12+12) – (15+15) mm, καθώς και συνδυασμός και άλλων παχών σύμφωνα με την κατασκευή.

ΜΕΜΒΡΑΝΗ UV

Οι κοινοί διάφανοι υαλοπίνακες έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό τους την υψηλή μετάδοση της ηλιακής ακτινοβολίας. Όλοι γνωρίζουμε τις επιβλαβείς συνέπειες στον άνθρωπο και στα αντικείμενα που έχει η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου και ο πιο εύκολος τρόπος για να τις αποφύγουμε είναι να κλείνουμε τα εξωτερικά θυρόφυλλα ή τις κουρτίνες με αποτέλεσμα λιγότερο φως και μηδενική ορατότητα.

Η σειρά πολυεπίπεδων υαλοπινάκων UV-LAM διασφαλίζει την αποκοπή των βλαβερών υπεριωδών ακτινών του ηλίου αποτρέποντας :

  • Αποχρωματισμό αντικειμένων
  • Aλλοίωση των επιφανειών (χάνουν τη γυαλάδα τους)
  • Χημική αλλοίωση αντικειμένων (π.χ.κάψιμο των πλαστικών)
  • Αλλοίωση βρώσιμων ευπαθών προιόντων

Έτσι προστατεύoνται τα προιόντα που εκτίθενται σε βιτρίνες καταστημάτων ,μουσείων – γκαλερί από τον αποχρωματισμό και το ξεθώριασμα χωρίς να επηρεάζει την ποσότητα του φωτός ή την ορατότητα των εκτιθέμενων προιόντων – αντικειμένων.